:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
صفحه اصلی::
آشنایی با پایگاه::
اخبار رویدادها::
عضویت در پایگاه::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
::
ثبت طرح های تحقیقاتی
جهت ثبت طرح های تحقیقاتی به مرکز تحقیقات ایمپلنت مراجعه نمایید

دریافت اطلاعات پایگاه
کارگاه های عملی

جهت ثبت نام در کارگاه های عملی، به مرکز تحقیقات ایمپلنت مراجعه نمایید.

کنفرانس علمی مرکز تحقیقات

برگزاری کنفرانس علمی  به صورت ماهیانه توسط مرکز تحقیقات ایمپلنت"

..
:: برگزاری اولین سمینار ایمپلنتولوژی دستیاران دانشکده های دندانپزشکی شهر تهران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۷ |

اولین سمینار ایمپلنتولوژی دستیاران دانشکده های دندانپزشکی شهر تهران در روز پنج شنبه مورخ 5 اسفند ماه 1395 در محل دانشکده دندانپزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با حضور اساتید برجسته در زمینه ایمپلنت و دستیاران رشته های تخصصی از دانشکده های دندانپزشکی شهر تهران و به میزبانی مرکز تحقیقات ایمپلنت دانشگاه آزاد اسلامی تهران برگزار گردید.

این سمینار در ساعت 8:30 صبح با سخنرانی اساتید برجسته از جمله ، جناب آقای دکتر حراجی، جناب آقای دکتر خسروانی، جناب آقای دکتر مسگرزاده و جناب آقای دکتر حسنی آغاز گردید و با عنوان " تعیین موقیعت دیجیتالی ایمپلنت" و سخنرانی دستیاران تخصصی از سه رشته جراحی دهان،فک و صورت، پروتز و پریو ادامه یافته و در پنل پرسش و پاسخ نیز به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان