:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
صفحه اصلی::
آشنایی با پایگاه::
اخبار رویدادها::
عضویت در پایگاه::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
::
ثبت طرح های تحقیقاتی
جهت ثبت طرح های تحقیقاتی به مرکز تحقیقات ایمپلنت مراجعه نمایید

دریافت اطلاعات پایگاه
کارگاه های عملی

جهت ثبت نام در کارگاه های عملی، به مرکز تحقیقات ایمپلنت مراجعه نمایید.

کنفرانس علمی مرکز تحقیقات

برگزاری کنفرانس علمی  به صورت ماهیانه توسط مرکز تحقیقات ایمپلنت"

..
:: برگزاری کارگاه فلپ های بافت نرم ::

کارگاه فلپهای بافت نرم در جراحی های داخل دهانی در تاریخ 23 اردیبهشت 1395 برگزار شد.

در این کارگاه یک روزه با حضور دکتر محاسنی اقدم و دکتر اعتمادی ،بعد از آموزش اصول نظری، تکنیکها و انواع فلپها بر روی مدل حیوانی به شرکت کنندگان آموزش داده شد و سپس تمامی شرکت کنندگان انواع ای فلپها را به صورت انفرادی بر روی مدل حیوانی انجام دادند.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان